Du søker på stillingen

Selger ved Lindex Ski

  Vår personverngaranti

Retningslinjer for personvern – rekruttering

AB Lindex, inkludert datterselskaper, heretter omtalt som "Lindex", bryr seg om din personlige integritet og beskytter de personlige opplysningene dine når du sender en søknad og søknadsdokumenter til oss. Disse retningslinjene gir informasjon om hvordan Lindex behandler, beskytter og administrerer de personlige opplysningene som du sender til oss.

Kontrollenhet av personlige opplysninger
AB Lindex 556452-6514, Box 233, 401 23 Göteborg, Sweden

Kontrollenhet av personlige opplysninger
Visma Enterprise AB 556329-3280

Opplysningene kan brukes til å evaluere søknaden og søknadsdokumentene dine og annen informasjon som du oppgir til Lindex, og til å kontakte referansene dine. Lindex kan også bruke informasjonen til å gi tilbakemelding eller invitere deg til et intervju hvis profilen din passer til det vi ser etter.

Lindex ber ikke om sensitive personopplysninger fra kandidater. Vi oppfordrer derfor til at du ikke oppgir personlig informasjon om for eksempel etnisitet, politiske synspunkter, religiøs eller filosofisk oppfatning, fagforeningsengasjement, helse eller seksuell legning når du sender inn søknaden din.

Når du sender inn søknaden og søknadsdokumentene dine, vil Lindex innhente og behandle opplysningene du oppgir til oss. Dette omfatter vedlagt informasjon som referanser fra tidligere arbeidsgivere, personlige brev eller annen supplerende informasjon. Hvis du gir Lindex tredjepartsinformasjon, for eksempel kontaktinformasjon til en referanse, erklærer du indirekte at du har samtykke fra denne tredjeparten til å la Lindex behandle disse opplysningene også.

Lindex kan be om en bakgrunnssjekk og kredittsjekk hvis den informasjonen er relevant for stillingen du søker på.

Opplysningene dine blir behandlet av Lindex og lagres av en tredjepart, kontrollenhet av personlige opplysninger, som er eieren av rekrutteringssystemet som Lindex bruker. Alle opplysningene oppbevares i EU. Lindex er ansvarlig for dine personlige opplysninger i henhold til EUs personvernforordning (GDPR, General Data Protection Regulation). Opplysningene blir behandlet av rekrutteringspersonalet i den aktuelle HR-avdelingen samt en rekrutteringsleder der en slik stilling er besatt.

Opplysningene blir behandlet/lagret i et sikret datasystem, og de er bare tilgjengelige for autorisert personale. Søknaden din blir lagret i Lindex' rekrutteringssystem i 24 måneder i henhold til gjeldende regelverk. Opplysningene blir slettet fra databasen til Lindex 24 måneder etter siste aktive pålogging.

Hvis du vil kontrollere, endre eller slette omgivelsene dine, kan du gjøre det ved enten å logge på rekrutteringssystemet eller kontakte customerservice@lindex.com. Du har også rett til å få et utdrag av de personlige opplysningene som har blitt lagret om deg, slette profilen din i rekrutteringssystemet eller når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Dette kan gjøres via customerservice@lindex.com.

Dersom du er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personalopplysninger kan du alltid levere en klage til relevant personvernmyndighet, spesielt der du bor eller jobber. Den relevante myndigheten i hvert land finner du http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm. Personvernmyndigheten i Norge er Datatilsynet https://www.datatilsynet.no/.

Når du sender inn søknaden din, gir du ditt samtykke til at Lindex behandler de personlige opplysningene dine i samsvar med disse retningslinjene.


  Allerede registrert?

 
Siden åpnes i et nytt vindu